Korfbal Vereniging DKB

Reservegetal

Wil je ook 52x per jaar kans maken op 12,50 euro en daarmee tevens de mogelijkheid hebben om DKB te steunen? Dan is het misschien leuk om ook mee te doen aan het “DKB reservegetal”.

 

Door de deelnemers wordt eens per jaar een bedrag van € 30 gedoneerd aan DKB (incasso in juli). Wanneer je mee gaat doen gedurende het jaar zal de bijdrage naar rato worden bekeken, maar is minimaal 15 euro (wordt per half jaar berekend).


Iedere deelnemer kan één of meerdere (bij bijv. twee reservegetallen wordt de inleg € 60) getallen kiezen van 1 tot en met 45.

 

Elke zaterdag vindt er een Lotto-trekking (www.lotto.nl) plaats. We gaan hierbij uit van de reservebal van de gewone lotto en niet de lotto XL. Bij meerdere trekkingen op dezelfde dag houden we de 1e trekking aan.

 

Degene die hetzelfde getal heeft als het getrokken reservegetal ontvangt een bedrag van € 12,50 retour.

 

De bedragen worden periodiek overgemaakt op je bankrekening. Het verschil tussen de totale inleg en de uitgekeerde prijzen is voor DKB. De winnaars worden vermeld in de nieuwsbrief.

Er kunnen maximaal 45 getallen worden uitgegeven. 

Naast de kans om zelf te winnen, help je hier dus ook DKB mee door de vereniging op een leuke manier financieel te steunen.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Hoe sneller je je inschrijft, hoe meer invloed je hebt op jouw favoriete getal, want elk reservegetal kan maar één keer gekozen worden.

 

Tevens kun je je bankrekeningnummer invullen, zodat we het deelnamebedrag jaarlijks kunnen incasseren. Je doet dan automatisch voor minimaal één jaar mee. Mocht je daarna niet meer willen deelnemen, geef dit dan twee maanden vóór het einde van de lopende actie door zodat we de incasso kunnen stopzetten. Bij opzegging gedurende het lopende deelnamejaar vindt, gezien het beperkte bedrag, geen restitutie plaats.

 

Natuurlijk hebben we het liefst dat zoveel mogelijk (oud-)leden van DKB meedoen, maar ook familie en vrienden mogen meedoen, dus deel deze actie (en het inschrijfformulier) gerust met familie en vrienden! Meld je snel aan! In het overzicht hieronder zie je welke nummers nog vrij zijn.

 

Klik hier voor het aanmeldformulier

Met vriendelijke groet,

DKB Reservegetal

Voor meer informatie mail naar algemenezaken@kvdkb.nl

Deelnemers reservegetal

01.

02. Toos Scheepens
03.
04. Eva Verhoeven
05. Fenna van Son
06. René van de Looij
07. Evelien Steenmetz (01-2024)
08. Willemijn Rijken
09.
10. Johan van den Hoofdakker
11. Monique Strik- van Rooij
12. Moniek van de Eijnden
13. John Strik
14.
15.
16. Jelena Kulisic
17. Wilma Franssen
18.
19. Michelle Jager
20.
21.
22. Adriaan Heijkants
23. Marco Beckers
24.
25. Jos van Rooij
26. Hilbert Branderhorst
27. Sjoerd Vrijburg
28.
29.
30. Bas Dullaart
31.
32.
33. Pieter Dullaart
34. Maarten Kreijveld
35.
36. Wilma Franssen
37. Nick van Rijsewijk
38.
39.
40.
41.
42. Wilma Franssen
43.
44. Sam Verhoeven
45.
Scroll to Top