Steun je ook DKB?

Wie wil er niet 52x per jaar kans maken op 12,50 euro en daarmee tevens de mogelijkheid hebben om DKB te steunen.

Dan kun je meedoen aan het “DKB reservegetal”.

Door de deelnemers wordt eens per jaar een bedrag van € 30 gedoneerd aan DKB. Iedere deelnemer kan één of meerdere (bij bijv. twee reservegetallen wordt de inleg € 60) getallen kiezen van 1 tot en met 45.

Elke zaterdag vindt er een Lotto-trekking (www.lotto.nl) plaats. We gaan hierbij uit van de reservebal van de gewone lotto en niet de lotto XL. Bij meerdere trekkingen op dezelfde dag houden we de 1e trekking aan.

Degene die hetzelfde getal heeft als het getrokken reservegetal ontvangt een bedrag van € 12,50 retour.

De bedragen worden periodiek overgemaakt op je bankrekening. Het verschil tussen de totale inleg en de uitgekeerde prijzen is voor DKB. De winnaars worden vermeld in de nieuwsbrief.

Er kunnen maximaal 45 getallen worden uitgegeven. Op dit moment zijn er nog 20 beschikbaar.

Naast de kans om zelf te winnen, help je hier dus ook DKB mee door de vereniging op een leuke manier financieel te steunen.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Hoe sneller je je inschrijft, hoe meer invloed je hebt op jouw favoriete getal, want elk reservegetal kan maar één keer gekozen worden.

Tevens kun je je bankrekeningnummer invullen, zodat we het deelnamebedrag jaarlijks kunnen incasseren. Je doet dan automatisch voor minimaal één jaar mee. Mocht je daarna niet meer willen deelnemen, geef dit dan twee maanden vóór het einde van de lopende loterij door aan de organisatie zodat we de incasso kunnen stopzetten. 

Met vriendelijke groet,

DKB Reservegetal Loterij

Voor meer informatie kun je contact opnemen via algemenezaken@kvdkb.nl

Natuurlijk hebben we het liefst dat zoveel mogelijk (oud-)leden van DKB meedoen, maar ook familie en vrienden mogen meedoen, dus deel deze actie (en het inschrijfformulier) gerust met familie en vrienden!

Dus meld je snel aan!

 

Met vriendelijke groet,

DKB Reservegetal Loterij

Voor meer informatie kun je contact opnemen via algemenezaken@kvdkb.nl

Scroll to Top