Wordt u ook sponsor van DKB?

Korfbalvereniging DKB is de korfbalclub uit Best. Met verschillende seniorenteams en jeugdteams bieden wij al ruim 50 jaar korfbal in Best

 

Naast trainingen en wedstrijden organiseren we jaarlijkse activiteiten, waar ook vrienden en familieleden van de gezelligheid bij DKB komen genieten. Voorbeelden hiervan zijn: clinics op basisscholen, een jeugdkamp, een G-toernooi, het koppelschiettoernooi en het 8-tallentoernooi.

 

Dit alles is natuurlijk niet mogelijk zonder de hulp van sponsoren, daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe sponsoren en verwelkomen wij u graag!

 

Bij DKB bieden wij vele mogelijkheden om te sponsoren, denk hierbij aan sponsoring via kleding, borden, via de website en de nieuwsbrief of middels korfbalmaterialen. Hier vindt u onze sponsorfolder. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken hoe wij op de beste manier de sponsoring vorm kunnen geven. Mocht u andere ideeën hebben over de vorm van sponsoring horen wij dat natuurlijk ook graag en kijken wij graag samen naar de mogelijkheden.

 

Wij zien u graag als sponsor bij DKB, dus heeft u interesse in sponsoring van DKB en zou u graag het gesprek aan gaan met de sponsorcommissie, neem dan contact op.

 

U kunt contact opnemen met de sponsorcommissie via sponsoring@kvdkb.nl.

Scroll to Top