Korfbal Vereniging DKB

APRIL 2024 - HERNIEUWD CONTRACT MET MCDONALDS

Vanaf medio seizoen 2023-2024 is met McDonalds Best (Woensel en Tilburg) weer voor minimaal 3 jaar een nieuw sponsorcontract gesloten. McDonalds is zowel bord- als shirtsponsor geworden.

 

Eind oktober was de nieuwe sponsorovereenkomst al getekend met McDonalds voor de ingangsdatum 1 maart 2024.

 

Na de wisseling van eigenaar bij McDonalds zijn er gesprekken gevoerd met de nieuwe eigenaar, Peter van den Dungen (die na Tilburg Centrum, nu dus ook verantwoordelijk is voor de vestigingen in Woensel en Best). 

Bedankt McDonalds, in het bijzonder Peter en Anita, voor jullie steun voor de komende jaren.


Eindhovenseweg Zuid 59

5683 PW Best


www.mcdonaldsrestaurant.nl/best

 

 

MAART 2024 - NIEUWE KLEDINGLEVERANCIER, BORD- EN SHIRTSPONSOR PARACHUUTJE

Vanaf het seizoen 2023-2024 is met Parachuutje voor minimaal 3 jaar een bord- en shirtsponsorcontract gesloten. Niet alleen is Parachuutje sponsor geworden, maar is tevens onze kledingleverancier geworden en steunt ons daarbij met nog allerlei andere presentjes zoals relatiegeschenken. 

 

Bedankt Emil voor je boost het afgelopen jaar en je steun de komende jaren. Hopelijk kunnen we nog lange tijd een mooie samenwerking aangaan. 

 

Parachuutje
Reevelden 62
5685HK Best


www.parachuutje.nl

MAART 2024 - NIEUWE BORDSPONSOR ESMERO

Vanaf medio seizoen 2023-2024 is met Esmero voor minimaal 3 jaar een bordsponsorcontract gesloten. 

 

Bedankt Tom voor je bijdrage de komende tijd. 

 

Esmero 

Hoofdstraat 3D
5683 AA Best

www.esmero.nl

MAART 2024 - HERNIEUWDE BORDSPONSOR DE BOETIEK

Vanaf medio seizoen 2023-2024 is met Opticien De Boetiek weer voor minimaal 3 jaar een nieuw bordsponsorcontract gesloten. 

 

Bedankt Petra voor wederom je steun de komende tijd. 

 

www.de-boetiek.nl

MAART 2023 - NIEUWE BORDSPONSOR BIG BREAD KITCHEN

Vanaf het seizoen 2022-2023 mogen we voor minimaal 4 jaar een nieuwe bordponsor welkom heten: Big Bread Kitchen. 

Big Bread Kitchen stelt zich even voor:

Graag wil ik ons even voorstellen, wij zijn Astrid en David van Harten, ouders van Maureen (DKB2) en Anouk (DKB1). Beide dochters zijn al jaren actief bij DKB. Vorig jaar hebben wij een horecabedrijf geopend op de Hoofdstraat 34, Big Bread Kitchen. Al gauw kwam de vraag van DKB of wij DKB wilden sponsoren.

Omdat wij vinden dat een bedrijf ook een bijdrage aan de maatschappij moet leveren en omdat DKB de mooiste korfbalclub van Nederland is
hebben wij direct ja gezegd! Wij hopen dat meer sponsors zullen volgen en dat DKB nog jaren de mooie club mag blijven die ze nu is!


Big Bread Kitchen is een lunchroom, cafetaria en restaurant ineen. U kunt bij ons terecht 
voor koffie, een lunchbroodje, een warme maaltijd of een ijsje. Ook bezorgen wij uw bestelling bij u thuis of op het werk. Wij zijn geopend op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 21.00 en op zondag van 16.00 tot 21.00. 

www.bigbreadbest.nl

SEPTEMBER 2022 - NIEUWE SHIRTSPONSOR STALUFOR

Vanaf het seizoen 2022-2023 mogen we wederom een nieuwe shirtsponsor welkom heten: Stalufor. Dit bedrijf is shirtsponsor geworden van onze C1. 
Stalufor stelt zich even voor:

Stalufor concepten in bouwbeslag levert mechanische en elektronische hang- en sluitwerkoplossingen voor de aluminium deuren- en ramenfabrikanten. Wij richten ons specifiek op de zakelijke markt. Onze klanten zijn producenten van aluminium deuren en ramen waar wij alles leveren om een deur te laten draaien, schuiven, kiepen en sluiten zowel mechanisch als elektronisch.

De concepten die wij adviseren en leveren kunnen wij ook monteren en elektrisch aansluiten, wat dan gebeurt door de techneuten van ons zusterbedrijf Stalufix.

We hebben dus alles onder 1 dak en zijn onlangs verhuisd van ons pand in Eindhoven naar ons nieuwe pand in Best op de Binnenweg 7-9. Hier hebben we de ruimte om te groeien en om onze plannen voor de toekomst te kunnen realiseren.

Aangezien een aantal familieleden van mij korfballen bij DKB, vonden we het leuk om via deze weg onze naam in Best wat meer bekendheid te geven. We hopen dat de C1 veel sportief succes heeft met onze naam op de shirts en wensen uiteraard de gehele club en alle leden veel sportplezier.

 

Met vriendelijke groet, Theo van Rooij.

Stalufor concepten in bouwbeslag BV Binnenweg 7-9 5683 PR Best

 

www.stalufor.nl

JULI 2022 - NIEUWE SHIRTSPONSOR LITTLE PEOPLE

Vanaf het seizoen 2022-2023 mogen we een nieuwe shirtsponsor welkom heten: Little People Kinderopvang. Dit bedrijf is shirtsponsor geworden van onze E’tjes. Little People is een kinderopvangorganisatie dus past perfect bij onze jongste spelers. 

 

Voor meer info: info@kinderopvanglittlepeople.nl

 

 

Vestigingen:
Wilhelminadorp
Johannes Verleunstraat 27
5684 TT Best

Naastenbest
Koningin Emmalaan 27
5684 BA Best

Wildheuvel
Wildheuvel 17 – 19
5685 CD Best

 

www.kinderopvanglittlepeople.nl

Scroll to Top