Korfbal Vereniging DKB

Maart 2023 - nieuwe bordsponsor Big Bread Kitchen

Vanaf het seizoen 2022-2023 mogen we voor minimaal 4 jaar een nieuwe bordponsor welkom heten: Big Bread Kitchen. 

 

Big Bread Kitchen stelt zich even voor:

Graag wil ik ons even voorstellen, wij zijn Astrid en David van Harten, ouders van Maureen (DKB2) en Anouk (DKB1). Beide dochters zijn al jaren actief bij DKB. Vorig jaar hebben wij een horecabedrijf geopend op de Hoofdstraat 34, Big Bread Kitchen. Al gauw kwam de vraag van DKB of wij DKB wilden sponsoren.

Omdat wij vinden dat een bedrijf ook een bijdrage aan 
de maatschappij moet leveren en omdat DKB de mooiste korfbalclub van Nederland is
hebben wij direct ja gezegd! Wij hopen dat meer sponsors zullen volgen en dat DKB nog jaren de mooie club mag blijven die ze nu is!


Big Bread Kitchen is een lunchroom, cafetaria en restaurant ineen. U kunt bij ons terecht 
voor koffie, een lunchbroodje, een warme maaltijd of een ijsje. Ook bezorgen wij uw bestelling bij u thuis of op het werk. Wij zijn geopend op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 21.00 en op zondag van 16.00 tot 21.00. www.bigbreadbest.nl

September 2022 - nieuwe shirtsponsor Stalufor

Vanaf het seizoen 2022-2023 mogen we wederom een nieuwe shirtsponsor welkom heten: Stalufor. Dit bedrijf is shirtsponsor geworden van onze C1. 
Stalufor stelt zich even voor:

Stalufor concepten in bouwbeslag levert mechanische en elektronische hang- en sluitwerkoplossingen voor de aluminium deuren- en ramenfabrikanten. Wij richten ons specifiek op de zakelijke markt. Onze klanten zijn producenten van aluminium deuren en ramen waar wij alles leveren om een deur te laten draaien, schuiven, kiepen en sluiten zowel mechanisch als elektronisch.

De concepten die wij adviseren en leveren kunnen wij ook monteren en elektrisch aansluiten, wat dan gebeurt door de techneuten van ons zusterbedrijf Stalufix.

We hebben dus alles onder 1 dak en zijn onlangs verhuisd van ons pand in Eindhoven naar ons nieuwe pand in Best op de Binnenweg 7-9. Hier hebben we de ruimte om te groeien en om onze plannen voor de toekomst te kunnen realiseren.

Aangezien een aantal familieleden van mij korfballen bij DKB, vonden we het leuk om via deze weg onze naam in Best wat meer bekendheid te geven. We hopen dat de C1 veel sportief succes heeft met onze naam op de shirts en wensen uiteraard de gehele club en alle leden veel sportplezier.

 

Met vriendelijke groet, Theo van Rooij.

Stalufor concepten in bouwbeslag BV Binnenweg 7-9 5683 PR Best

Juli 2022 - nieuwe shirtsponsor Little People

Vanaf het seizoen 2022-2023 mogen we een nieuwe shirtsponsor welkom heten: Little People Kinderopvang. Dit bedrijf is shirtsponsor geworden van onze E’tjes. Little People is een kinderopvangorganisatie dus past perfect bij onze jongste spelers. Voor meer info: info@kinderopvanglittlepeople.nl

Vestigingen:
Wilhelminadorp
Johannes Verleunstraat 27
5684 TT Best


Naastenbest
Koningin Emmalaan 27
5684 BA Best


Wildheuvel
Wildheuvel 17 – 19
5685 CD Best

Scroll to Top