Korfbal Vereniging DKB

Wil jij DKB financieel steunen zonder daarvoor iets te hoeven betalen?

Met SponsorKliks kan je nu een financiële bijdrage leveren aan DKB, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en DKB ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar DKB. En nogmaals, het kost je niets extra!

 

Wil je DKB ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van DKB. Voor jou een kleine moeite, voor DKB zijn het directe inkomsten.

 

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie wordt op de bankrekening van DKB gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert DKB hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

 

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch DKB weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor DKB is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

 

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert DKB dan niets op. Let er ook op dat je tijdens het bestelproces geen andere websites of apps bezoekt.

 

Bezoek hier de SponsorKlikspagina van DKB korfbalvereniging.

 

Een selectie van winkels in het SponsorKliks winkelcentrum (alleen online aankopen):
Coolblue, MediaMarkt, Expert, Aliexpress, Action, Blokker, Plus, Lidl, CenterParcs, Thuisbezorgd.nl, Bol.com, Booking.com, About You, Expedia, HEMA en nog veel meer.

 

Mocht je nog vragen hebben, stel ze via algemenezaken@kvdkb.nl.
Heb je een bestelling geplaatst laat het ook even weten dan kunnen we dat in het begin even in de gaten houden of deze daadwerkelijk wordt geregistreerd. Alvast bedankt voor jullie bijdrage.

Scroll to Top