Korfbal Vereniging DKB

AFMELDEN

Korfballen is deelnemen aan een teamsport.

 

Dat betekent dat het team op je rekent, net zoals jij op je teamgenoten moet kunnen rekenen. Probeer daarom het afmelden voor wedstrijden zoveel mogelijk te beperken!

 

Toch kan het voorkomen, dat je een keer niet kunt. Om wat voor reden dan ook. Je dient je dan tijdig af te melden bij de juiste persoon. Indien iedereen hier rekening mee houdt verloopt de competitie voor iedereen het prettigst.
Indien jij of je ouders vervoer moeten verzorgen voor een uitwedstrijd, waarop je niet kunt, dan dienen spelers en/of ouders zelf voor vervanging te zorgen of onderling te ruilen met andere ouders.


Voor alle trainingen geldt:
Afmelden bij je trainer zodra je weet dat je niet kunt. Hij of zij kan de training dan aanpassen aan de mensen die wel aanwezig zullen zijn. Meld je tijdig af, het liefst 2 dagen voor aanvang van de training.


Voor (competitie)wedstrijden geldt:
Afmelden doe je zodra je weet dat je niet kunt uiterlijk vóór woensdagavond 19.00 uur! Er kan dan nog tijdig voor vervanging gezorgd worden zodat je team niet incompleet moet spelen. Afmelden gebeurt altijd bij je coach!

 

Scroll to Top